RSS

Azi va prezentam super chec marmorat neinecacios si simplu de facut!

VARZA A LA CLUJ


          Ingrediente:


500 gr carne tocata de porc
500 gr varza murata
100 gr ceapa
100 gr rosii
100 ml ulei
1 ou
1 legatura marar
20 gr sare
2 gr piper
2 gr boia


          Mod de preparare:


1. Ceapa curatata si taiata marunt se caleste in jumatate din cantitatea de ulei, se adauga carnea tocata , condimentele si galbenusul de ou , apoi se mai calesc circa 10 minute .

2. Varza murata se scurge bine de zeama ,se toaca marunt, se presara cu boia si jumatate din cantitatea de marar tocat , se stropeste cu ulei si se caleste pana se inmoaie putin.

3. Intr-un vas de cuptor uns cu uleiul ramas se pune un strat de varza, unul de carne, apoi se repeta operatia , terminand  cu varza .

4. Pe deasupra se se presara putin marar tocat, felii de rosii, dupa care se coace in cuptor aproximativ 40 de minute la foc mic .

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comentarii:

IonescuAlina spunea...

FOARTE BUNA VARZA LA CLUJ

Alina spunea...

Aceasta reteta este preferata sotului.Va multumim pentru reteta.

Trimiteți un comentariu