RSS

Azi va prezentam super chec marmorat neinecacios si simplu de facut!

TORT DE AFINE SI IAURT


          Ingrediente:

1 blat de tort
500 gr afine
50 gr iaurt
200 gr branza de vaci
100 gr zahar pudra
2 lamai
300 gr frisca
3 plicuri cu gelatina


          Mod de preparare:


1. Afinele se curata , se spala, se pastreaza cateva intregi pentru decor , iar restul se zdrobesc bine . Gelatina se pune la inmuiat in zeama lamailor.

2. Branza de vaci se amesteca cu iaurtul si cu zaharul , se adauga gelatina , jumatate din afinele zdrobite se omogenizeaza, apoi se tine la frigider 20-30 de minute.

3. Crema de branza se amesteca usor, de jos in sus - prin rasturnare - cu jumatate din cantitatea de frisca.


4. Blatul se imbraca in compozitie de branza, deasupra se pun afine zdrobite, din nou blat, branza, afine, pana la terminarea compozitiilor. Se orneaza cu restul de frisca si afinele intregi .

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu