RSS

Azi va prezentam super chec marmorat neinecacios si simplu de facut!

Piept de pui cu fulgi de porumb

          Ingrediente:


400gr piept de pui
100 gr fulgi de porumb
2 oua
100 ml ulei
30 gr mustar
1/2 lamaie
20 gr sare
5 gr piper
5 gr oregano
5 gr boia iute
5 gr razmarin


          Mod de preparare:


1. Pieptul de pui se spala, se curata de pielite , se sterge bine de apa si se taie in felii subtiri, apoi se condimenteaza cu oregano.

2. Intr-un vas se amesteca ouale, mustarul si restul de condimente . Jumatate din cantitatea de fulgi de porumb se marunteste cu ajutorul unui facalet.

3. Bucatile de carne se trec prin compozitia de ou, avand grija sa fie bine imbracate , apoi se trec  prin fulgii de porumb maruntiti amestecati cu cei intregi.

4.Bucatile de pui astfel imbracate  se prajesc pe ambele parti in ulei incins, apoi se servesc fierbinti, ornate cu feliute de lamaie .





         

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comentarii:

Chocolate Bee spunea...

bun bun :) trebuie sa ma apuc si eu de gatit :D

Trimiteți un comentariu