RSS

Azi va prezentam super chec marmorat neinecacios si simplu de facut!

Cordon haiducesc

           Ingrediente:
-600 gr.piept de pui
-200 gr. castraveti in otet
-50 gr. cascaval
-2 oua
-50 gr.smantana
-100 gr pesmet
-200 ml. ulei
-20 gr. concentrat de supa
-4 gr praf de usturoi
-2 gr piper
-2 gr boia dulce


          Mod de preparare:


1. Pieptul de pui se curata de pielite, se transeaza ca pentru friptura , apoi se bate cu ciocanul de snitele.

2. Fiecare snitel se condimenteaza cu concentrat de supa , piper si boia , desupra fiecaruia se pune cate un castravecior, apoi se rade cascaval si se ruleaza inchizand si  capetele.

3. Rulourile se trec prin pesmet si ou batut, apoi iar prin pesmet, imbracand bine preparatul.uleiul se pune intr-o tigaie, iar cand acesta este incins se pun rulourile, rumenindu-le bine pe toate partile.

4. Smantana se amesteca cu praful de usturoisi se toarna deasupra preparatului in momentul servirii.

         

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comentarii:

Bogdan spunea...

Poate fi inlocuita carnea de pui cu cea de vita?

Trimiteți un comentariu