RSS

Azi va prezentam super chec marmorat neinecacios si simplu de facut!

Tocana de masline

Ingrediente:
250 g masline
4 cepe
400 g rosii (din borcan)
100 ml ulei
piper boabe
foaie de dafin
1 telina
1 si 1/2 ceasca zeama de zarzavat
verdeata
sare
putina faina alba
1 lingura delicat



Preparare: Se desareaza maslinele in apa fierbinte, se inabusa in ulei ceapa impreuna cu rosiile si telina taiate felii. Se trec prin sita. Se amesteca cu maslinele, boabele de piper, dafinul, delicatul si jumatate de lingurita de faina desfacuta in apa. Se subtiaza cu 1 si 1/2 ceasca zeama de zarzavat. Se fierbe acoperita pana se ingroasa sosul. Se presara verdeata si se serveste calda.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu