RSS

Azi va prezentam super chec marmorat neinecacios si simplu de facut!

Mancare de praz cu masline

Ingrediente:
100 ml ulei
4 fire praz
150 g masline negre
1 lamaie mica
500 ml bulion
2 lingurite delicat

Preparare: Prazul se spala si se taie in bucati de 5-8 cm, se curata maslinele de samburi si se clatesc cu apa rece. In uleiul bine incins se rumeneste prazul pana isi schimba culoarea, se adauga bulionul, maslinele si se potriveste la gust cu delicat. Se fierbe pana scade ca un sos. Separat, in apa fiarta, se opareste lamaia intreaga 5 min, pana iese toata amareala din coaja, apoi se scoate din apa si se taie rondele subtiri care se pun in mancare.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu