RSS

Azi va prezentam super chec marmorat neinecacios si simplu de facut!

Toba

Ingrediente:
1/2 capatana de porc(cu ureche si grasime)
2 kg organe porc(ficat, inima, rinichi)
3-4 morcovi
3 cepe
1 lingura de delicat
sare, condimente

Preparare: Se taie capatana atat cat se poate si se spala foarte bine. Se curata foarte bine si organele si se pun impreuna cu capatana la fiert intr-o oala mare. Adaugati delicat-ul, foi de dafin, cimbru, sare, morcovi si ceapa, curatate, dar netaiate. Se lasa totul sa fiarba bine pana cand carnea se desprinde de pe oase. Intr-un castron se scoate carnea fiarta si se taie bucatele cat mai mici. Se potriveste inca o data de sare, piper, etc. si se pune totul intr-o punga de plastic pe care o gauriti din loc in loc. Se pune punga pe masa si deasupra ei o greutate in asa fel incat sa se preseze foarte bine pana a doua zi, iar zeama care a mai ramas pe carne sa se scurga prin gaurile pungii. O lasati de pe o zi pe alta si veti constanta cu uimire ca toba se incheaga si se taie felii foarte bine.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu