RSS

Azi va prezentam super chec marmorat neinecacios si simplu de facut!

Pulpa de porc umpluta

Ingrediente:
4 felii groase de pulpa de porc(200 g fiecare)
sare
piper
100 g sunca
50 g cascaval ras sau branza
boia
1 gogosar murat taiat felii
marar
patrunjel
ulei
2 cepe

Preparare: In fiecare felie de carne se cresteaza cu cutitul un buzunar. Se sareaza, se pipereaza carnea pe dinafara si pe dinauntru. Sunca taiata cuburi mici se combina cu cascaval sau branza date pe razatoarea mare, boia, sare, piper, fasii de gogosar taiat fin, marar, patrunjel, ceapa taiata marunt. Se umple buzunarul fiecarei felii de carne cu umplutura si se prinde cu o scobitoare. Se incing uleiul in tigaie, se prajesc fleurile de carne pe toate partile. Se acopera cu un capac si se mai tin pe foc mic timp de 20 minute. Inainte de a se servi, se indeparteaza scobitorile.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu