RSS

Azi va prezentam super chec marmorat neinecacios si simplu de facut!

Tiramisu

Ingrediente:
300 g piscoturi de sampanie
200 g unt
200 g zahar
2 galbenusuri
1 ceasca cu esente de cafea neindulcita
rom

Preparare: Se prepara crema frecand galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Se adauga untul frecat spuma. Se freaca in continuare, incorporand 2 linguri de esenta de cafea. Forma speciala de tort ( cu fund demontabil ) se imbraca in pergament uns cu unt si se aseaza  un rand de piscoturi inmuiate in esenta de cafea diluata cu apa si amestecata cu rom. Peste piscoturi se asterne un rand de crema, din nou piscoturi, pana se termina tortul, avand in vedere ca deasupra sa ramana un rand de piscoturi si sa se pastreze putina crema.Se da la rece si inainte de a se servi, se scoate tortul din forma si din pergament si de garniseste cu crema pastrata.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu