RSS

Azi va prezentam super chec marmorat neinecacios si simplu de facut!

Pere cu sos de ciocolata

Ingrediente:
6 pere mijlocii
300 ml apa
200 g zahar
1 pachet zahar vanilat
4 linguri cacao
1 lingurita faina
200 ml lapte
10 g unt

Preparare: Se curata perele, se taie in jumatati, se fierb in siropul format din apa, zahar si zahar vanilat. Cand sunt moi se scot, se pun pe o sita la scurs, apoi se aseaza pe un platou. Siropul se fierbe in continuare pana cand cantitatea scade la jumatate. Se amesteca cacaoa cu faina, laptele si sosul pana cand totul se ingroasa. Se ia de pe foc si se amesteca cu untul pana cand acesta se topeste. Se toarna peste pere si se tin la frigider pana la servire.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu