RSS

Azi va prezentam super chec marmorat neinecacios si simplu de facut!

Paleuri

Ingrediente:
2 oua
2 cescute cafea cu zahar pudra
coaja rasa de la o lamaie
2 cescute ulei
2 cescute cu faina
50 g stafide
1 lingurita cacao(facultativ)

Preparare: Se freaca 5 min ouale intregi cu zaharul si coaja rasa de la o lamaie, se adauga cu lingurita uleiul, dupa fiecare lingurita frecandu-se cate putin, apoi faina si stafidele. Daca timpul va permite, se poate amesteca o mica parte din aceasta pasta impreuna cu o lingurita de cacao, separat, in alt vas. In tava neunsa, se toarna cu lingurita mici gramajoare la distante de 2-3 cm, iar deasupra se orneaza cu putina pasta bruna cu cacao. Se coc la foc iute(10 minute) concomitent in 2 tavi suprapuse. Din aceasta compozitie rezulta aproximativ 60 paleuri. Se scot fierbinti din tava, cu ajutorul unui cutit lat.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu