RSS

Azi va prezentam super chec marmorat neinecacios si simplu de facut!

Tort de castane

Ingrediente :
350 g piure de castane (din comert )
250 g ciocolata amara
150 g unt
200 g smantana
castane comestibile fierte in sirop

Preparare : Se pune smantana intr-un vas, se adauga ciocolata rupta in bucati si se lasa la foc mic, amestecand usor.Dupa ce s-a topit ciocolata se ia vasul de pe foc si se mai amesteca putin pentru a se uniformiza. Se adauga untul taiat bucatele si se amesteca bine. In aceasta compozitie se adauga piureul de castane si se amesteca din nou. Se toarna compozitia intr-o forma rotunda sau de chec, tapetata cu ceolofan sau folie de aluminiu si se pune in frigider 2 ore. Se scoate in momentul in care se serveste : se rastoarna pe un platou si se orneaza cu castane fierte in sirop si cu zahar pudra.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu