Ingrediente:
4 banane
2 oua
5 linguri unt sau margarina
1 ceasca zahar
1/2 litri lapte
200 g paine uscata
1/4 cafea foarte tare
Ingrediente sirop:
100 g cacao
4 linguri cafea foarte tare
Preparare: Se faramiteaza painea este care se toarna laptele si zaharul si se da pe foc pentru a fierbe. Dupa fierbere se da la o parte si se adauga cafeaua si galbenusurile, amestecand bine. Se mai adauga grasimea, apoi bananele taiate in felii fine si albusurile batute spuma. Se toarna intr-o forma inalta unsa cu unt. Se coace la bain-Marie in cuptor la foc slab. Se prepara siropul amestecand cacaoa in cafea pe flacara mica si se toarna peste prajitura cand aceasta este coapta.
Prajitura cu banane
Etichete:
dulciuri
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu