Ingrediente:
1 kg praz(nu prea gros)
2 linguri faina
1 lingura margarina
1 cana ulei pt prajit
sare
Preparare: Se spala si se curata prazul, apoi se taie bastonase si se fierbe in apa cu sare, cateva minute. Se scurge bine si apoi se trece prin masina de tocat carne. Se adauga pe rand margarina, sarea si faina si se amesteca foarte bine, pana cand compozitia va fi ca o ciulama foarte groasa. Ca sa fie ai pufoase se poate adauga putin miez de paina inmuiat in apa si stors. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se pune compozitia de chiftele cu ajutorul unei linguri. Se rumenesc chiftelutele pe ambele parti si se scot intr-un castron.
Chiftelute de praz
Etichete:
post
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
1 comentarii:
Buna! Scuza-ma de offtopic, dar vroiam sa te anunt ca am postat review-ul facut blogului tau pe http://probloguri.wordpress.com/2010/11/28/review-specialitaticulinare-blogspot-com/ :)
Trimiteți un comentariu