Ingrediente:
2 cepe
1 catel usturoi
200 g morcovi
1 dovlecel mic
2 linguri ulei
100 g branza oaie
500 g carne tocata(porc)
1 ou
6 linguri pesmet
1 lingurita de chili con carne
sare
50 g stafide
piper negru
Preparare: Se curata ceapa si usturoiul si se taie marunt. Se curata morcovii si dovlecelul, se spala, se trec prin razatoare, se calesc intr-o lingura de ulei incins cca 3 minute. Branza se faramiteaza. Se face un "aluat" din carne tocata, ou, ceapa, usturoi, pesmet si praf de chili. Se adauga in finctie de gust sare si piper macinat. Se unge o folie de aluminiu cu o lingura de ulei peste care se intinde aluatul de carne tocata, in format dreptunghiular. Deasupra se aseaza legumele si branza. Se ridica folia usor intr-o parte si se ruleaza carnea pe lung. Se infasoara rulada in folie si se coace cam 40 minute intr-o tava cu putina apa amestecata cu ulei. Se indeparteaza folia si se mai coace alte 10 minute, stropind rulada cu sosul din tava.
Rulada din carne tocata cu legume
Etichete:
craciun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu