Ingrediente fursec:
150 g zahar
125 g faina
2 si 1/2 linguri unt
4 albusuri oua
150 g nuci taiate fin
1 lingura cu nescafe
Ingrediente crema:
6 linguri rae cu unt
2 linguri zahar
2 linguri nuci taiate
2 galbenusuri
Preparare fursec: Se separa albusurile de galbenusuri, se pun 2 albusuri deoparte si se bat pana devin o spuma tare. Celelalte 2 albusuri se amesteca cu zaharul, faina, nucile, untul topit si nescafe-ul, apoi se adauga delicat albusurile batute spuma.
Se unge o tava cu unt, se presara cu faina si se dispun mici gramezi din pasta preparata. Se coc la foc potrivit.
Preparare crema: se bate untul spuma, se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi se toarna peste unt, amestecand bine in acest timp. Se adauga nucile, apoi se unesc fursecurile 2 cate 2 cu ajutorul acestei creme.
Fursecuri cu crema
Etichete:
dulciuri
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu